torstai 15. huhtikuuta 2010

Paluu arkeen...

Tänään alotin päiväni puoli yhdeltä luokkapalaverilla pommarissa. Sovimme erimielisyyksistä ja päätettiin alottaa loppuvuosi puhtaalta pöydältä. Toivottavasti maanantaina alkavat viimeiset viisi viikkoa ovat sitten koko vuoden parhaat, ja meno on yhtä hauskaa kuin syksyllä. Kaikkien on opittava joustamaan ja skarppaamaan, sillä keikkoja on tulossa, mutta tänä aamuna settiä oli nolla minuuttia kasassa. Loppujen lopuksi viisi viikkoa on todella lyhyt aika ja tästä pitäisi ottaa nyt kaikki irti. 21.5. on varmaan kamala päivä, noista ihkuraksupoksuista pitää luopua, nyyh.

Tällä hetkellä työn alla on siis huppari, biisit, makkarock, Suolahden klubi-ilta ja muut keikat, eli tylsistymään emme voi keretä. Viisi viikkoa kestäneen valinnaisjakson aikana meitä on käynyt vaeltamassa, musisoimassa lapsille, töissä, jne.

Itse olin kaksi viikkoa Fireboxilla, mainostamassa, tekemässä jotain ihmeen listaa ja sellasta. Yhden viikon olin vähän tekemättä mitään, kävin kyllä hakemassa mainetta ja kunniaa VoimaVirtaRockista, Helsingistä, VoimaVirtaRock-tiimin kanssa. Hommagaala oli todella hieno tapahtuma ja reissu oli muutenkin kiva. Kaksi viikkoa olin Lutakossa valokuvaamassa. Tein kyllä paljon muutakin siellä ollessani, tiskasin, moppasin, keräilin tuoppeja, pilkoin sipulia ymsyms. Tuo kaksi viikkoa olikin ehkä yksi parhaimmista jutuista tänä vuonna.


LAPKO


OLIKO EPÄSELVYYKSIÄ?


NICOLE A.K.A NIKOLAI -YLEISÖÄ


MEIDÄN LAULULINTUNEN A.K.A NEITI NÄPSÄ A.K.A VAIMONI ROSA NIEMINEN JOUTUI TÖIHIN OLLESSAAN TYÖHARJOTTELUSSA LUTAKOSSA

Aurinko paistaa ja kesä tulee, jes!

Rakkauvella Ripa, rakas romoottorinne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti