sunnuntai 31. tammikuuta 2010

RB ja N09 Painotalolla


Free hugs! -tuntematon löytö kamerasta, jonka jätin Analle.

Keskiviikko-aamuna meikkaukseni keskeytti Matin soitto; Piti mennä laminoimaan toimistolle kuvia, jotka tulivat kansioon, jota yläasteelaiset saivat selata ja tutustua RokkiBreikkiin.
Kun olin saanut laminoinnin lähes valmiiksi, sain tiedon, että autot olivat täynnä. Laitoin kansion laukkuuni, tulin kämpille lakkaamaan kynsiä ja hain pommariin jääneet sanat. Pian olinkin Mikon kyydissä matkalla Äänekoskelle.

Roudauksen ja pikaisen sound checkin jälkeen kävimme syömässä Äänekoskella koululla, mistä palasimme painotalolle, jossa melkein heti RB soitti kolmen biisin keikan. Kaikki olivat innoissaan isosta lavasta ja siitä, että myöhemmin oli tiedossa pidempi keikka lavalla. Välissä oli noin pari tuntia aikaa, kun tapahtumaan saapuneet nuoret tutustuivat pisteisiin. RB:n mukana painotalolla Keski-Suomen Opistoa edustamassa oli N09. Pisteillä olon lisäksi N09:t vetivät nuorille leikkejä, vaikkei kaikkia saatukaan aina osallistumaan. Opiston väki oli kuitenkin mukana ja muutamat muutkin.


Nuoret tutustumassa esitteisiin.

Pää, olkapää, peppu, polvet, varpaat, polvet, varpaat, silmät, korvat ja vatsaa taputa!

Jenniltä sai kysyä asuntolasta.

RB:läiset istuskelivat lavalla, mutta kukaan ei uskaltautunut tulla kysymään meiltä linjasta mitään. Minä, Jenna ja Mikko käytiin kyllä korikiipeilemässä välissä. Sen, että Jenna ja Mikko kiipesivät korkeammalla, voi laittaa vaan mikon syyksi, joka kannusti minua niin paljon, että sai koko painotalon puhaltamaan minua alas. Kyllä RB:llä on hyvä luokkahenki!


Kristian, Jussi ja Teemu.

Mikko kiipeämässä.

Kahden maissa RB alotti toisen keikkansa. Tapahtumaan tulleet nuoret lähinnä seurasivat
penkeiltä, mutta eturivissä fiiliksissä odotettua Lady Gagan Bad Romancea lauloivat opistolaiset. Kaikki puhuivat keikan jälkeen, kuinka lavalla oli ollut kiva soittaa ja keikka oli mennyt hyvin. Keikka kuvattiin ja äänitettiin ja myöhemmin on varmasti nähtävillä, miltä meidän luokka oikein kuulostaa. Keikan jälkeen oli perus roudaus ja lähtö opistolle.


Saara.

Ville.

Jussi.

Jenu.

Mikko.

Kuulin perjantaina iloisia uutisia VoimaVirtaRockin suhteen, mutta niistä kerrotaan sitten myöhemmin. Ensi viikolla pitäisi alkaa suunnitella Suolahtisalissa pidettävää tapahtumaa, joka ainakin toistaiseksi kulkee nimellä Salirock. Muut ovat alkaneet harjoitelle Timo Rautiaisen biisejä tulevaa varten.

-Rilli teidän romoottorinne

2 kommenttia:

  1. Heippa!

    Oon täs miettinyt, että josko ens vuon koittais päästä jatkaa teidän jalanjäljis :D Ja mul on kauheesti kysymyksiä, toivottavasti jaksatte vastailla :D

    1. Minkäs ikäst porukkaa rokkibreikil nyt on ollu, onks ihmiset tullu peruskoulun vai lukion jälkeen? Ja mistä päin tuutte?

    2. Oliko teillä jotain pääsykoetta, vai valittiinko teidät ihan noitte hakemusten pohjalt vaan? Oliko vaikea päästä, oliks hakijoit paljo?

    3. Onks kaikki teist hyvin soitto-/laulutaitosia?

    4. Millane meno on ylipäätää ollu? Tuutteko hyvin toimee keskenänne? Kannattaako sinne hakea? :D Ootteko oppinu uutta?

    Jeps, siinä ny noita :) Ainaki sivujen perusteel vaikuttaa, ett teil on ollu hauskaa.

    VastaaPoista
  2. 1. Meitä on 16-24 (?) -vuotiaita, porukkaa on suoraan peruskoulusta, sit on paljon sellasia, jotka on keskeyttäny amiksen, ku ei oo ollu omantuntunen linja. Meitä on Kouvolasta, Lapualta, Jyväskylästä, Haminasta, Hollolasta, Suonenjoelta yms. Että ihan mistäpäin vaan voi tulla.

    2. Musta tuntuu, että kaikki hakijat pääsi. Pääsykokeita ei ollut ja hakemuskin oli aika helppo. Ei tarvitse oikeastaan osata mitään, kunhan vaan on innostunut ja kiinnostunut.

    3. Kaikki meistä ei soita/laula, joten soittotaito ei ole pakollinen. Mäkin oon vaan kuvaillu ja kirjotellu blogia ja tehny kaikkee muuta jännää nyt.

    4. Ite oon saanu aivan mahtavia kavereita, niin RokkiBreikiltä, kuin asuntolasta NuVa-puolelta. Jopa löytäny parhaita kavereita. Meillä on älyttömän hauska ja rento meno, ainakin itellä ollut paras vuosi elämästä ja ollu törkeen hauskaa! Tullaan kaikki keskenämme toimeen ja ollaan kavereita, kaikkia tulee ikävä, kun koulu loppuu. Ehdottomasti kannattaa hakea, tuut viettämään paremman vuoden, kun voisit ikinä kuvitellakaan! Ite oon oppinu valokuvaamista paljon ja muutenkin yleensäkin elämää :D Soittajatkin ovat kehittyneet ja ensimmäisen ja viimeisimmän keikan välillä on suuri ero ja kehityksen huomaa, oli sitten sokee taikka kuuro. :D

    Ja tosiaan, meillä on ollu hauskempaa ku nää sivut ees antaa ymmärtää! ;) Matti on paras opettaja, mitä toivoa saattaa ja Tepi joka hääräilly välillä meijän kanssa, on vähintään yhtä huippu, kun Matti!

    -Rilli

    VastaaPoista