sunnuntai 28. helmikuuta 2010

hiihtämään!



19.2. RokkiBreikki soitti Pub Markuksessa, Äänekoskella. Periaatteessa ensimmäinen 'oikea' keikka RB:lle, ja hyvinhän se menikin! Yleisö tykkäsi ja henkilökunta tykkäsi ja RB tykkäsi soittaa.



Tiistaina 23.2. ja keskiviikkona 24.2. meillä oli ääni- ja valokurssi Suolahtisalissa. Kaikki varmasti oppivat jotakin ja luultavimmin tykkäsivät päivästä, ja varsinkin keikasta, joka soitettiin keskiviikkona opistolaisille.

"WHEN I SAY ROCK, YOU SAY BREAK... ROCK..."
"...BREAK"
"ROCK..."
"...BREAK"

Tiistaina oli myös treenit Rock All -kuoron kanssa. Hiihtoloman jälkeisellä viikolla on heti keikka kuoron ja Rautiaisen kanssa Lutakossa, joten treenit kestivät melko kauan ja biisejä soitettiin uudestaan ja uudestaan.

Loman jälkeen on 5 viikkoa valinnaisia/työharjottelua. Ensimmäisillä viikoilla ilmeisesti aika moni on musiikin ohjauksen -kurssilla tms. , mutta minä ja Ana ainakin alotetaan jo työharjottelut.

Ensi kuun lopussa minä ja ehkä Ana, riippuen siitä, jaksaako se lähteä, lähde(tää)n Helsinkiin VoimaVirtaRock -tiimin kanssa. Suuntaamme Homma-gaalaan hakemaan kunniaa projektistamme. Menemme Helsinkiin pikkubussilla ja vietämme yön hotellissa, sekä käymme kaupungilla.


-Rilli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti